Over

OVER BEAUTY INN:

Beauty-Inn
Op 1 januari 2008 ben ik (Femke) de salon Beauty Inn begonnen. De salon Beauty Inn is gericht op het leveren van het complete pakket van uiterlijke verzorging. Sinds juni 2016 heb ik het team versterkt met Francis Arts. Bij salon Beauty Inn kan je onder andere terecht voor nagelstyling, visagie en uiteraard haarstyling. Om up-to-date te blijven en continu te verbeteren worden er regelmatig cursussen en bijscholingen gevolgd. Hierdoor kan salon Beauty Inn haar klanten maximaal dienen.
Specialisaties
Naast de standaard specialisaties als opsteken, bruidskapsels en make-up heeft salon Beauty Inn zich gespecialiseerd in danskapsels en dansvisagie. Bij deze specialisaties komen compleet andere technieken kijken, dan bij bijvoorbeeld bruidskapsels. Deze ervaring is vooral opgedaan door het zelf deelnemen aan stijldans wedstrijden.
Bij salon Beauty Inn kunt u dus voor het complete pakket terecht van hairstyling, visagie tot nagelstyling.

 

Femke:

img-20160516-wa0008
Opleiding

In 2002 ben ik begonnen met een bijbaantje in de kapsalon. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding tot allround kapper gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in 2007. Gedurende deze studie heb ik ook de opleiding voor nagelstyliste en cursussen voor visagie gevolg en afgerond.

 

Francis:

ik

 

Vanaf juni 2016 ben ik werkzaam bij Beauty Inn.  In datzelfde jaar heb ik een opleiding voor nagelstyliste acryl gevolgd en afgerond. In 2018 heb ik mijn certificaat gehaald voor GL Tapes te zetten. 2019 heb ik mijn make up 1 gehaald. Daarnaast ben momenteel nog intern in opleiding voor kapster en visagiste. Doordat Femke mij eigenhandig opleid zal ik dezelfde werkwijze krijgen als zij wat de formule van de zaak Beauty inn alleen maar zal versterken.