Orchid Hair Rebuild

Bij Beauty inn geloven we dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. Door het gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. Om die cirkel te doorbreken is er het Orchid Hair Rebuild Program. Een speciale behandeling om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. Zo creëert we de perfecte basis voor sterk, glanzend en veerkrachtig haar. Je haar is gezonder en zal er langer mooi uit zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s