Corona update!!

Ook wij van salon Beauty inn zijn genoodzaakt om onze salon tot en met 28 april 2020 te sluiten. Maar omdat wij onze klanten niet in de kou willen laten zitten hebben wij een aantal optie bedacht.

Heb je last van uitgroei en zou je dit zelf aan willen pakken dan kant dat. Neem contact op met de salon en wij zullen de verf en de oxidant voor je klaar zetten. Met behulp van ons DIY filmpje zou je zelf aan de slag kunnen gaan. Ook is het nog steeds mogelijk om verzorgings en stylings producten bij ons te kopen. Laat even weten wanneer je deze wilt hebben zodat er iemand voor je klaar staat in de salon wanneer je het op wil komen halen.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen zullen wij extra openingstijden hebben om iedereen zo snel mogelijk weer fris en fruitig voor de dag te laten komen. Hopelijk tot snel, Femke en Francis Team Beauty inn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s